13 juli 2018 - 2 min leestijd

Brabantse Metaaldagen nieuw event voor de metaalsector

United Industrial fairs organiseert van woensdag 10 tot en met vrijdag 12 april 2019 de eerste editie van De Brabantse Metaaldagen. FPT-VIMAG is partner van dit event, dat zich met de combinatie van een congres en een vakbeurs specifiek richt op de metaalindustrie. De eerste editie, die in de Brabanthallen in Den Bosch wordt gehouden, staat in het teken van efficiency en procesoptimalisatie; productieverhoging met hetzelfde personeelsbestand.

 

United Industrial fairs is het eigen beursbedrijf van Jeroen ter Steege, die vanuit zijn vorige functie bij Jaarbeurs vijftien jaar lang betrokken is geweest bij TechniShow. Jaarbeurs is enthousiast over dit nieuwe event voor de metaalsector en Jeroen blijft de komende jaren ook betrokken bij de organisatie van TechniShow (de grootste vakbeurs in productietechnologie). Ter Steege: “De bezoekers van De Brabantse Metaaldagen zullen in een inspirerende omgeving kennismaken met oplossingen die directe efficiency-verbeteringen opleveren in de bedrijfsprocessen.”

De Brabantse Metaaldagen is een event waar kennisoverdracht centraal staat. “Dit past precies in de missie van FPT-VIMAG”, zegt Dooijewaard. “Het wordt het kennisevent om, in het jaar dat er geen TechniShow is, op de hoogte te blijven van de nieuwste innovaties en efficiëntieverbeteringen voor de metaalindustrie.“

Vernieuwend aan het concept is dat de demonstratievloer zal worden ingedeeld op volgorde van conceptuele bijdrage. De exposanten die het meeste bijdragen aan het onderwerp, krijgen de eerste keus op de locaties. Ook krijgen deze exposanten als eerste de mogelijkheid om één van de commerciële inhoudelijke sessies te vullen.

 

Bedrijven die zijn geïnteresseerd in deelname kunnen contact op nemen met Jeroen ter Steege, jeroen@unifs.nl

 

Informatie bij:

United Industrial fairs B.V.
t.a.v. Jeroen ter Steege
Klinkenbergerweg 42
6711ML Ede
Tel: 0318-769 233

info@unifs.nl

 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden