19 mei 2020 - 2 min leestijd

Bystronic Benelux neemt Weber Laserservice over

Bystronic Benelux heeft met ingang van 1 mei 2020 de jarenlange servicepartner Weber Laserservice overgenomen om enerzijds zijn klanten nog efficiënter te bedienen en anderzijds zijn marktpositie te verbeteren en de markt voor Bystronic-tweedehandsmachines te promoten.

Marco de Jong, managing director van Bystronic Benelux, licht de aankoop toe: “Met de overname van Weber Laserservice, al vijftien jaar actief in de Benelux, Duitsland en daarbuiten en gespecialiseerd in Bystronic-machines, bereiken we meerdere doelen tegelijk. In één klap worden we zo een grote en sterke service- en ondersteuningsorganisatie in een steeds dynamischer wordende markt, zowel ter plaatse bij de klant als in backoffice. Een ervaren en hoogopgeleid team van technici kan nu elke klant van elke omvang en met elke generatie Bystronic-machine nog beter en sneller ondersteunen.”

Patrick van den Berg en Martin van de Weg, voormalige mede-eigenaren van Weber Laserservice, voegen toe: “We zijn opgetogen dat we in de toekomst onder het dak van onze voorkeurspartner Bystronic zitten. De krachtenbundeling van onze twee bedrijven zal leiden tot verdere significante synergiën die de klant duidelijk ten goede zullen komen.”

 

Klanttevredenheid als topprioriteit

Weber Laserservice heeft zich gespecialiseerd in het onderhoud, de opleiding, de installatie en de handel van Bystronic-lasersnijmachines. Het bedrijf speelt tegenwoordig ook een belangrijke rol in de markt voor tweedehandslasersnijmachines. Het is al vele jaren gecertificeerd partner van Bystronic en is in het verleden uitgeroepen tot de beste servicepartner van Bystronic Benelux. Naast service en ondersteuning voor vlakbedlasers, kantpersen, automatisering en software worden deze diensten nu ook aangeboden in de buisbewerkingssector. Zo krijgt de Bystronic-klant deskundige ondersteuning van een enkele partner.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden