23 februari 2021 - 1 min leestijd

Cadcamatic tekent als eerste Belgische systeem integrator partner agreement ABB Robotics

ABB Robotics tekende eind 2020 een partner agreement met Cadcamatic, machinebouwer en specialist in mechatronica. Met het tekenen van het partner-agreement onderschrijven de beide partijen hun jarenlange nauwe samenwerking en bevestigen ze hun toekomstig engagement ten opzicht van elkaar. Al ruim een decennium gaan Cadcamatic en ABB Robotics samen op zoek naar slimme technologische oplossingen om hun klanten nog beter te kunnen bedienen.

Alexandre Rogiers, Managing Director Cadcamatic: “ We voelen in de markt dat robotica niet enkel meer is weggelegd voor grote bedrijven. Ook kleinere KMO’s zijn steeds meer vragende partij om robots in hun productieomgeving in te zetten. Met ABB kunnen we in onze projecten een uitgebreid gamma betrouwbare, industriële robots aanbieden met de garantie van een uitstekende technische support.”

Cadcamatic bedenkt, ontwerpt en maakt automatisatieoplossingen op maat van de klant. Het bedrijf bouwde door de jaren heen een zeer diverse know-how binnen automatisering op met referentie-projecten in verschillende sectoren.

Geert Huyck van ABB Robotics (links) en Alexandre Rogiers van Cadcamatic

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden