25 april 2019 - 1 min leestijd

Cellro, BIS Specials en Schunk organiseren inspiratiedag

Vrijdag 24 mei 2019 organiseert Cellro in samenwerking met BIS Specials en Schunk een inspiratiedag voor verspaners in de metaalindustrie. Het thema van de inspiratiedag is ‘Automatisering en opspanning: hoe werkt het?’.

Naast Cellro zullen ook Schunk, specialist in spantechniek en grijpsystemen, en BIS Specials, importeur van Hainbuch en specialist in spantangen, hun producten demonstreren. De inspiratiedag zal plaatsvinden in het democentrum van Cellro in Veenendaal. De inspiratiedag is bedoeld voor metaalverspaners die overwegen om de stap naar automatisering te maken.

Veel ondernemingen denken wellicht nog dat automatisering een te grote stap is, omdat de series te klein zijn of omdat de variatie in de productie te groot is. Tijdens de inspiratiedag laten de drie partijen zien dat automatiseren ook heel interessant kan zijn voor kleine en middelgrote bedrijven. Er worden gedurende de dag workshops georganiseerd, er staan specialisten klaar om mee te denken over het productieproces en hoe automatisering daar in past en er worden diverse onderwerpen rondom het thema ‘automatisering en opspanning’ besproken.

Meer informatie en gratis registratie

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden