2 mei 2017 - 2 min leestijd

Cellro levert nu ook in de Verenigde Staten

Cellro probeert als mondiale ontwikkelaar van automatiseringsoplossingen continu zijn distributienetwerk te vergroten. Het doet ons genoegen u te laten weten dat we onlangs een partnerschap zijn aangegaan met ATS Systems, leverancier van machine-instrumenten en accessoires in de Verenigde Staten. ATS Systems wordt onze distributiepartner in Noord-Amerika en slaat daarmee een brug tussen de vermaarde automatiseringsoplossingen van Cellro en de hele VS.

 

Door het partnerschap met ATS Systems heeft Cellro hun automatiseringssystemen prominent kunnen laten zien op de International Manufacturing Technology Show (IMTS) die in september werd gehouden. De IMTS is een van de belangrijkste handelsbeurzen van Noord-Amerika op het gebied van productietechnologieën en heeft in zes dagen tijd 113.747 bezoekers en 2.407 standhouders mogen verwelkomen. De IMTS betekende de eerste belangrijke entree van Cellro op een handelsbeurs in de Verenigde Staten.

Bezoekers van de ATS Systems-stand in de West Hall #2054 zagen daar de meest compacte en veelzijdige automatiseringsoplossing van Cellro: de Xcelerate X20. De Xcelerate staat bekend om zijn flexibiliteit, gebruiksvriendelijke interface, de bescheiden vloeroppervlakte die het inneemt (de kleinste apparaten nemen maar 0,8 m2 in beslag) en verrassend grote opslagcapaciteit. Net als alle andere Cellro-producten is de Xcelerate modulair gebouwd, waardoor er op elk moment extra functies of opslagmodules kunnen worden toegevoegd wanneer de eigenaar dat nodig acht.

Deze sterke mate van modulariteit is kenmerkend voor het merk Cellro. Elk Cellro-systeem is zo gebouwd dat zijn langetermijnwaarde volledig gegarandeerd is en de investering het hoogst mogelijke rendement oplevert. De tijden van volledig op maat gemaakte maar rigide automatiseringsoplossingen zijn voorbij.

 

Automateringsproces

Wat betekent het partnerschap met ATS Systems voor machinebedrijven in de VS? Om wereldwijd zo goed mogelijke automatiseringsoplossingen te bieden heeft Cellro een mondiaal distributienetwerk opgezet van leveranciers in verschillende bedrijfstakken. Door ons partnerschap met ATS Systems kunnen we machinebedrijven in de VS nu zo goed mogelijke lokale verkooppunten en diensten leveren voor hun automatiseringsbehoeften.

ATS is actief in alle 50 staten van Noord-Amerika, waardoor het bedrijf het reeds vermaarde modulaire automatiseringsproces van Cellro op een geheel nieuwe markt introduceert. ATS Systems heeft momenteel vijf voorgeconfigureerde Xcelerate-systemen in voorraad die onmiddellijk kunnen worden geleverd.

 

 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden