22 mei 2017 - 2 min leestijd

Correa presenteert nieuwe bedfreesmachines op open dagen

Op 12, 13 en 14 juni aanstaande organiseert Correa een open huis in de productiefaciliteit in het Spaanse Burgos. Machineleverancier Landré, die de verkoop en service support voor Correa in de Benelux verzorgd, organiseert een driedaagse trip waar de Nederlandse maakindustrie kennis kan maken met de mogelijkheden van het uitgebreide machineprogramma van Correa. Tijdens deze trip krijgen bezoekers ook een kijkje achter de schermen van de moderne productiefaciliteit.

De Spaanse fabrikant Nicolas Correa is gespecialiseerd in de bouw van high-end bedfreesmachines, kolom- en portaalfreesmachines met grote werktafels, waarvan de afmeting klantspecifiek wordt geleverd. De grote freesmachines van Correa worden wereldwijd ingezet voor de freesproductie van onder meer grote matrijzen, monolithische elementen voor de lucht- en ruimtevaart, spoorwegen, energie en mechanische sector.

 

Nieuwe bedfreesmachine

Tijdens de open dagen zal Correa één van de laatste nieuwe modellen, de Correa CNC Norma tonen. De Norma is een nieuw type bedfreesmachine, ontworpen voor de bewerking van middelgrote stukken. De robuuste structuur maakt inzet voor zowel zware, ruwe bewerkingen mogelijk, als ook voor een nauwkeurige afwerking. Samen met de ruime keuze van spilkoppen en accessoires, is deze machine inzetbaar voor een grote verscheidenheid aan werkstukken. De eerste Norma bedfreesmachine van het type Correa CNC Norma L45, met een bed van 5.500 mm x 1.200 mm, is kort geleden geleverd door Landré aan Machinefabriek Dekens in Sappemeer.

Aanmelden voor de georganiseerde reis naar Correa.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden