12 februari 2019 - 2 min leestijd

Dassault Systèmes introduceert 3DExperience.Works op SolidWorks World 2019

Dassault Systèmes heeft deze week tijdens SolidWorks World 2019 3DExperience.Works geïntroduceerd. Dit is een portfolio van industriële software applicaties op het 3DExperience platform dat is afgestemd op de wensen van SolidWorks klanten en kleine en middelgrote bedrijven. 3DExperience.Works combineert een unieke samenwerking tussen design, simulatie en ERP-mogelijkheden in één digitale omgeving.

“3DExperience.Works gaat bedrijven helpen om innovatiever, efficienter en sneller een nieuw idee om te zetten in een product. Het platform helpt bedrijven in de industriële renaissance”, vertelt Bernard Charlès, Vice Chairman and CEO, Dassault Systèmes.

 

Applicaties met bedrijfsoplossingen

3DExperience.Works is geïntroduceerd op SolidWorks World 2019, Dassault Systèmes’ jaarlijkse conferentie toegewijd aan de 3D-design en engineering gemeenschap. 3DExperience.Works breidt het gebruiksgemak en de eenvoud uit voor SolidWorks-toepassingen die kenmerkend zijn geweest voor Solidworks-toepassingen die al bijna 25 jaar door miljoenen innovators worden gebruikt. Dat wil zeggen dat het 3DExperience-platform is uitgebreid met bedrijfsoplossingen die bestaan uit nauwkeurig afgestelde en vereenvoudigde applicaties. Dassault Systèmes creëerde 3DExperience.Works na de overname van IQMS, wiens productie ERP-portfolio met softwaretoepassingen voor middelgrote fabrikanten sindsdien is omgedoopt tot Delmiaworks.

 

Één digitale innovatieomgeving

3DExperience.Works stelt kleine en middelgrote bedrijven in staat om de voordelen die het 3DExperience-platform levert aan internationale leiders en innovators ook te benutten, zoals verbeterde samenwerking en productie-efficiëntie. Bedrijven kunnen hun werk uitvoeren met behulp van één samenhangende digitale innovatieomgeving in plaats van een complexe reeks puntoplossingen te gebruiken die tussen toepassingen en interfaces moeten springen. 3DExperience.Works verbindt gegevens en stroomlijnt processen van concept tot levering.

“Kleine en middelgrote bedrijven over de hele wereld hebben digitale oplossingen nodig om te groeien, maar worden al lang uitgedaagd om oplossingen te vinden die geschikt zijn voor hun omvang. Met de introductie van 3DExperience.Works brengen we het platformeffect naar hen”, aldus Bernard Charlès. “We zien het voordeel dat het 3DExperience-platform heeft gebracht voor ontwerpers die SolidWorks gebruiken om hun activiteiten uit te breiden. De 3DExperience.Works-familie omvat nu Delmiaworks om fabrikanten te bedienen door een volledig digitale thread te bieden voor zakelijke activiteiten.”

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden