13 april 2023 - 1 min leestijd

De Nederlandse Metaal Dagen en Flam3D lanceren 3D-print collectief

Flam3D zal tijdens De Nederlandse Metaal Dagen samen met andere AM-organisaties het 3D-printplein invullen (standnummer C038). Een open collectief met 6 organisaties waarbij op de naburige standen van het collectief bezoekers meteen een blik kunnen werpen op verschillende applicaties en technieken binnen 3D-printing.

Het doel van Flam3D? Neutrale en onafhankelijke kennis over 3D-printen verspreiden om de maakindustrie competitiever te maken. 3D-printen kan namelijk een competitief voordeel bieden voor jouw bedrijf. Alleen moet je weten waar het mogelijk en nuttig is om de technologie in te zetten. Bezoekers kunnen daarom zoals altijd bij de Flam3D-stand terecht om er antwoorden te vinden op al hun AM-gerelateerde vragen.

Flam3D zal niet enkel info verschaffen op de beursvloer, maar ook via een presentatie tijdens het seminar. Hiermee proberen we op een laagdrempelige manier – met praktijkvoorbeelden – uit te leggen hoe organisaties kunnen starten met 3D-printen en waar het competitief voordeel zit voor een bedrijf.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden