17 augustus 2021 - 2 min leestijd

De Nederlandse Metaaldagen mogen doorgaan

De landelijke regeling voor doorstroomlocaties vormen geen belemmering voor de Nederlandse Metaaldagen. Dit evenement, van 15 t/m 17 september in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch, mag gewoon doorgaan. Dat meldt de organisatie van de beurs.

Deze vakbeurs met dit jaar als overkoepelend thema “The next step to Smart Manufacturing”, valt net als andere evenementen van deze schaal onder de landelijke regeling voor doorstroomlocaties. Dit betekent in ieder geval dat alle bezoekers moeten worden geregistreerd. Voor de organisatoren was dit op zich al geen probleem, want tijdens elke jaargang van deze vakbeurs was hier al sprake van.

In 2019 bezochten ruim 3900 bezoekers de Nederlandse Metaaldagen en waren er meer dan 120 exposanten. Het registreren van bezoekers was dus al ‘business as usual’ voor de Nederlandse Metaaldagen en in 2021 komen er een aantal corona gerelateerde maatregelen bij. Eke bezoeker moet zes gezondheidsvragen met nee beantwoorden en de beurs moet zo worden ingericht dat 1.5 meter afstand mogelijk is. Hiervoor zijn de gangpaden breder gemaakt en de terrassen en het congrestheater ruimer opgezet. Inmiddels kruipt de beurs richting de 100 exposanten en staan bezoekers te springen om de eerste metaal vakbeurs in twee jaar te mogen beleven. De organisatoren verwachten op 15 t/m 17 september aanstaande – net als in 2019 – een hoge opkomst.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden