4 april 2022 - 2 min leestijd

Dormac breidt leveringsprogramma uit met grootformaat freesmachines van Nicolás Correa

Dormac CNC Solutions, leverancier van CNC-metaalbewerkingsmachines, neemt per direct de vertegenwoordiging op zich van de Spaanse fabrikant Nicolás Correa S.A., producent van grootformaat freesoplossingen. 

Nicolás Correa is gespecialiseerd in de ontwikkeling en bouw van grootformaat bed freesmachines, freesmachines met beweegbare kolom, gantry type freesmachines en portaal freesmachines die klantspecifiek worden opgeleverd. De freesmachines van Correa worden ingezet in de meest veeleisende productieomgevingen zoals de mechanische sector, energie, de automobiel-, ruimtevaart- en spoorwegindustrie. Met ruim 5.400 geïnstalleerde machines behoort Nicolás Correa tot een van ’s werelds meest toonaangevende fabrikanten van grootformaat freesmachines.

De freesmachines van Nicolás Correa onderscheiden zich met een zeer hoge machinestabiliteit en de inzet van gepatenteerde freeskoppen. In combinatie met de ram vormen deze freeskoppen het hart van alle Correa machines. De freesmachines behalen daarmee een hoge geometrische precisie over het hele werkbereik, een hoge proces betrouwbaarheid en een lange levensduur. Correa geeft dan ook 5 jaar garantie op al haar nieuwe machines.

Naast de verkoop gaat Dormac CNC Solutions ook de service aan alle bestaande Correa freesmachines in Nederland verzorgen. Met de uitbreiding van haar leveringsprogramma met de freesmachines van Nicolás Correa kan Dormac CNC Solutions voldoen aan de toenemende vraag uit de markt naar hoogwaardige freestechnologie. 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden