24 juli 2019 - 2 min leestijd

Dormer Pramet legt focus op machinebouw, spoorwegindustrie en zware verspaning tijdens EMO

Dormer Pramet is aanwezig op de EMO 2019 in Hannover om er zijn expertise op het gebied van allerlei verspanende bewerkingen in diverse industrieën te delen. De focus ligt op algemene machinebouw, de spoorwegindustrie en zware verspaning. 

Bezoekers krijgen onder meer verschillende producten te zien die in de spoorwegindustrie gebruikt worden, waaronder een grote 600 mm frees voor het dynamisch frezen van rails, alsook gereedschappen voor het bewerken van borgplaten, wissels en spoorwielen. Tevens worden gereedschappen gepresenteerd voor zware draaibewerkingen, frezen, draadsnijden en andere specifieke metallurgische toepassingen, zoals scarfing en diverse pijpeindbewerkingen.

Daarnaast worden de Dormer Pramet “Force” boren, Sharkline materiaal specifieke tappen en hoge voedingsfrezen gepresenteerd, als onderdeel van het omvangrijke programma voor de verspanende industrie.

Technische specialisten, zowel Duitstalige als Nederlandstalige, zijn aanwezig voor advies en ondersteuning bij alle verspanende uitdagingen. Tijdens de EMO vindt ook een live Q&A op Twitter met een medewerker van Dormer Pramet plaats.

Elke Aurand, General Manager van Dormer Pramet Duitsland, zegt: “Als Dormer Pramet vieren we misschien pas onze vijfde verjaardag, maar we brengen meer dan 150 jaar aan kennis en ervaring over volmateriaal- en wisselplaatgereedschappen samen. Dormer Pramet heeft al heel wat jaren ervaring om zowel eindklanten met toepassingsspecifieke vragen, als distributeurs op zoek naar het juiste gereedschap voor hun klant van dienst te zijn. Deze ondersteuning kan waardevol zijn voor iedereen die op zoek is naar maximale productiviteit. De EMO biedt bezoekers dan ook een uitstekende kans om op een centrale locatie van al deze know-how gebruik te maken.”

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden