7 februari 2019 - 2 min leestijd

Dormer Pramet met nieuwe gereedschappen op Demoweek 2019

Dormer Pramet zal dit jaar wederom aanwezig zijn op de Demoweek 2019. De Demoweek biedt een unieke gelegenheid om in een ontspannen sfeer de laatste innovaties, live demonstraties op het gebied van machines, tooling, meten, software en automatisering te aanschouwen.

Tijdens de Demoweek presenteert Dormer Pramet een aantal nieuwe producten uit het assortiment. Hierbij horen verschillende boren, tappen en frezen, zoals de Dormer Force X en Force M high-performance volhardmetaal boren voor staal (Force X) en roestvast staal (Force M), de Dormer Shark line materiaal specifieke tap die met gemak 3xD tapt, de Pramet SBN10 economische serie frezen en wisselplaten voor hoge voeding en de Pramet SCN05C en SWN04C frezen voor hogere productiviteit bij vijfassig frezen in o.a. matrijs- en vormenbouw.

 

Techniek als verbindende factor

De Demoweek is een initiatief van acht techniekbedrijven, waaronder Dormer Pramet, uit de omgeving van Ede en Veenendaal die min of meer dezelfde markt bedienen. De Demoweek 2019 staat in het teken van ‘verbinden’. Daarbij hebben we naast de verbinding van de verschillende productietechnieken en middelen ook de verbinding voor ogen tussen ons als leverancier en onze klanten. Technische bedrijven werken immers constant samen aan de nieuwste ontwikkelingen. Kennis wordt hierbij gebundeld en gedeeld. Dit noemen wij ‘smart manufacturing’. Kortom, techniek verbindt.

 

Maak een tocht door de techniek

Een groot voordeel van deze samenwerking voor de bezoekers van de Demoweek is dat de acht deelnemende bedrijven zich op zes locaties op een korte afstand van elkaar bevinden. Zo kunnen de bezoekers zich in één dag laten informeren over de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen de verspanende industrie.

Aanmelden voor Demoweek.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden