2 mei 2017 - 1 min leestijd

Dymato genomineerd als Ondernemer van het Jaar 2016

Dymato, leverancier van een aantal toonaangevende merken metaalbewerkingsmachines, is genomineerd voor de titel Ondernemer van het Jaar 2016 van de gemeente Veenendaal. 21 November wordt bekend wie de uiteindelijke winnaar zal zijn.

 

“Afgelopen week werden we blij verrast met een telefoontje van mevrouw Astrid Schimmel van Business Event gemeente Veenendaal waarin ze ons op de hoogte bracht van onze nominatie voor Ondernemer van het jaar 2016 van de gemeente Veenendaal, in de categorie MKB & Detailhandel”, meldt Dymato op haar website.

Op 12 oktober mochten Theo en Ingrid Coffeng, eigenaren en oprichters van het bedrijf, in de mooie raadzaal van de gemeente Veenendaal hun bedrijf voorstellen aan de juryleden, de voordrachtscommissie en de andere genomineerden met een korte bedrijfspitch. De bekendmaking van de winnaar en de uitreiking van de award zal op 21 november 2016 plaatsvinden. De jury bestaande uit voorzitter notaris Arnoud Wilod Versprille, Nel van Vessem, Paul Roorda, Henry Schut en Frans Pas.

 

 

 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden