17 oktober 2017 - 1 min leestijd

Dymato met verticale Hyundai Wia op Metavak 2017

Dit jaar staat Dymato op en 1 en 2 november wederom op de Metavak in Gorinchem. Anders dan voorgaande jaren zal Dymato dit jaar met een machine aanwezig zijn op de beurs. Het betreft de KF5600C, een verticaal bewerkingscentrum van Hyundai Wia.

De KF-serie van Hyundai-Wia omvat een serie verticale bewerkingscentra die zich kenmerkt door de spindels met interne koeling en Big Plus opname. De stijfheid van de machines wordt bereikt door robuuste, gekoelde kogelgeleidingen die worden aangedreven door servomotoren. Machines in de KF-serie hebben een Y-asbereik van 460 mm tot 670 mm en zijn verkrijgbaar met toerentallen van 8.000 min-1 oplopend tot 20.000 min-1. Het interne gereedschapmagazijn heeft ruimte voor maximaal 40 gereedschappen. De KF5600C die Dymato op de Metavak toont is de nieuwste opvolger in de serie.

 

Uit voorraad leveren

Dymato geeft aan dat het einde van het jaar een drukke periode gaat worden. Om zich te onderscheiden geeft de leverancier de toezegging binnen zeven werkdagen een nieuwe machine uit voorraad te leveren en in gebruik te stellen. In totaal gaat het om 40 machines met opties die binnen een week op hun plaats gezet kunnen worden. Op de Metavak vertelt Dymato welke machines het betreft.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden