19 juni 2020 - 2 min leestijd

Ebusco werkt veilig en richt pand in volgens anderhalvemeterrichtlijnen

Eric Leijten, Facilitair Manager bij Ebusco in Deurne, heeft de afgelopen weken, samen met de afdeling HR, hard gewerkt om de kantoorwerkplekken in te richten volgens de anderhalvemeterrichtlijnen. Dit heeft Ebusco gedaan door de bureaus uit elkaar te schuiven en tussen alle bureaus plexiglas schermen te plaatsen.

 

Daarnaast is een duidelijke looproute uitgestippeld en kunnen medewerkers en bezoekers bij de receptie hun handen desinfecteren en het protocol lezen. Doorgangen zijn geblokkeerd met mobiele wanden. Overal liggen desinfectieflesjes en papieren handdoekjes, zodat niemand daarop misgrijpt. Ook heeft Ebusco extra koffiemachines aangeschaft zodat de medewerkers minder afstand af hoeven te leggen voor een kopje koffie of thee en zijn er ook waterflessen verkrijgbaar.

Ebusco was op zoek naar een partner die hierin kon meedenken en de juiste producten kon leveren en vond in het anderhalvemeter-assortiment van Wiltec de oplossing. Ebusco is er zo klaar voor om haar medewerkers weer veilig en verantwoord op kantoor te laten werken.

Wiltec is specialist op het gebied van onder andere veiligheid en persoonlijke bescherming, en heeft haar veilig werken pakket uitgebreid om bedrijven, zorginstellingen en winkels te helpen om zich toekomstbestendig te maken voor de 1,5 meter economie. Zo kunnen de processen binnen bedrijven zo goed mogelijk door lopen, krijgt hygiëne op de werkvloer een nieuwe dimensie en zorgen specialisten voor een ergonomisch verantwoorde werkplek; op kantoor én thuis. Met dit full service pakket zet Wiltec verder koers in haar missie: heel Nederland veilig laten werken. Delo is onderdeel van Wiltec.

 

 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden