18 december 2019 - 1 min leestijd

Electrotool levert Cosen met MPS rollenbanen en lengtemeetsystemen

Electrotool heeft het leveringsprogramma uitgebreid met de Cosen verstekmachines met MPS rollenbanen en lengtemeetsystemen. Het Nederlandse merk MPS wordt gefabriceerd door Electrotool.

Electrotool vertegenwoordigt Cosen vanaf het eerste uur dat deze fabrikant in Europa neerstreek. Electrotool heeft naast de Cosen SH-510LDM en de SH-710LDM horizontale verstek bandzaagmachines de verticale verstekbandzaagmachine Cosen V2026 in het leveringsprogramma. Alle verstekmachines hebben een bereik van 60 graden. Dankzij de mogelijkheid om deze zaagmachines uit te voeren met aan- en afvoerbanen, dwars invoer- en uitvoertransport en meetsystemen van MPS, kan Electrotool een compleetoplossing aanbieden. Daarbij houdt de leverancier rekening met speciale wensen van de gebruiker. Inmiddels staan er al een groot aantal van deze zaaginstallaties in Nederland opgesteld. De installatie en service wordt op verzoek uitgevoerd door Electrotool waarmee veel zorg uit handen wordt genomen voor de gebruiker.

De Cosen bandzaagmachines worden in Nederland en België vertegenwoordigd door Electrotool en getoond op de stand van Electrotool op de TechniShow. Electrotool staat in hal 8D060 en demonstreert alle tentoongestelde machines.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden