20 september 2017 - 2 min leestijd

EMO 2017: Halter CNC Automation debuteert met eigen stand

Halter CNC Automation debuteert dit jaar op de EMO in Hannover met een eigen stand. Daar is onder andere de LoadAssistant te zien, een robotbeladingssysteem voor het automatisch beladen van een CNC-machine.

 

De CNC robot kan aan elke nieuwe of bestaande CNC draaibank of CNC freesmachine worden gekoppeld en zelfs worden verplaatst van de ene naar de andere machine. Wouter van Halteren, CEO van Halter CNC Automation: “Voor het eerst hebben we een eigen stand op de EMO en het bevalt goed. Er is genoeg aanloop en we merken dat ons product goed in de markt ligt. Sinds september is onze productie verdubbeld. Nu zitten we in zeventien landen en hebben we een extra ploeg toegevoegd.”

Vooral in Duitsland ligt volgens Van Halteren de groei. Ook verwacht hij veel van de locaties in het Verenigd Koninkrijk en in Amerika. In Nederland is Van Halteren bezig met het openen van een technologie-centrum. “In januari denken we in Hoevelaken een technologie-centre te openen. Daar kunnen we producten testen en mensen trainen. Zo kunnen klanten, maar ook onze eigen mensen, beter kennis leren maken met de eigen producten. In Hoevelaken is plek voor workshops voor klanten. We kunnen daar samen met de klant het jaarlijkse voordeel voor de klant berekenen en aantonen.”

 

 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden