20 september 2017 - 2 min leestijd

EMO 2017: Laagland exclusief vertegenwoordiger Mikron freesmachines GF Machining Solutions

Laagland wordt exclusief vertegenwoordiger van de Mikron freesmachines van GF Machining Solutions. Tijdens de EMO 2017 in Hannover ondertekenden Mike Onida, sales manager GF Machining Solutions (GFMS) en Eddo Cammeraat, directeur Laagland, de samenwerkingsovereenkomst.

 

Onida van GFMS is verheugd over de samenwerking. “Een goede partner vinden is essentieel voor onze producten en onze klanten. Klanten willen niet alleen een machine maar eisen een oplossing. Dat kunnen we nu bieden met Laagland. Zij hebben verstand van zaken.”

GFMS biedt oplossingen op het gebied van frezen, EDM, lasertextuurbewerkingen, automatisering en customer services. Onida: “We leveren machines en automatisering. Het duurt te lang om mensen in te werken voor onze oplossingen. Bij Laagland is de kennis er al, maar hebben ze de machines die er bij horen niet. Wij waren juist op zoek naar een partner die geen verzamelaar is van machines maar een focus heeft op verspanen. In woord en daad.”

 

Completer

Voor Laagland, leverancier van CNC-metaalbewerkingsmachines, spansystemen, verspanende gereedschappen en gereedschapbeheer-oplossingen, is de samenwerking met GFMS een goede aanvulling op het al bestaande programma. Cammeraat: “In ons aanbod hebben we draaimachines, voorinstelapparatuur en gereedschappen. In het verleden hebben we ook gewerkt met freesmachines en daarom hebben we al wel de kennis van frezen in huis. We hadden echter nog niet het perfecte product er bij. Met de freesmachines van GFMS is ons portfolio completer.”

Cammeraat merkt dat de behoefte naar freesmachines groeit. “Frezen blijft een belangrijk onderdeel van verspanen en we kregen steeds vaker vraag uit de markt naar goede machines. Met GFMS hebben we het legosteentje gevonden dat jarenlang ontbroken heeft. Met deze aanvulling vertegenwoordigen we in ieder segment topfabrikanten, zoals Weiler, Index-Traub, Mapal, Soraluce en Zoller.”

 

[foto van links naar rechts: Eddo Cammeraat (Laagland), Mike Onida (GF Machining Solutions) en Thomas Wengi (GF Machining Solutions)

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden