7 april 2020 - 1 min leestijd

EMO Milano 2021 maakt deelnamekosten bekend

EMO Milano vindt van 4 t/m 9 oktober 2021 plaats in het fieramilano Rho beurscomplex. De beursorganisatie is al druk bezig met het plannen van alle activiteiten. Inmiddels hebben ze ook de kosten voor deelname bekend gemaakt. Bedrijven die voor 1 december een stand boeken krijgen achttien euro korting per vierkante meter.

Deelnamekosten voor EMO Milano bedragen: € 359/m2 + btw. De “Early Bird” prijs bedraagt tot 1 december 2020: € 341/m2. Het aanvraagformulier en het reglement van het evenement zullen beschikbaar zijn in de maand september 2020.

Om de kosten snel te overzien heeft EMO Milano een online ‘cost calculator‘ ontwikkeld.

 

EMO Milano 

Het hele expositiecentrum van fieramilano Rho (345.000 vierkante meter) wordt beschikbaar gesteld voor EMO Milano 2021. De hallen van fieramilano Rho zullen alle internationale technologie van de sector herbergen. Gereedschappen voor metaalbewerking en metaalbewerkingsmachines, robots, automatisering, oplossingen voor onderling verbonden en digitale fabrieken en additieve productie zullen de beursvloeren vullen. Daarom zal EMO Milano  wederom een ontmoetingsplaats zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in het plannen van nieuwe investeringen in productietechnologie.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden