8 mei 2018 - 2 min leestijd

EuroBlech 2018 stapt in de digitale realiteit

EuroBlech 2018, de 25e internationale vakbeurs van plaatbewerkingstechnologie, vindt plaats van 23 t/m 26 oktober 2018 op het beursterrein van Hannover in Duitsland. Zes maanden voor de show hebben ongeveer 1.400 exposanten uit 38 landen een standruimte gereserveerd en daarmee is al bijna het totale beursoppervlak van 2016 (87.800 vierkante meter) geëvenaard.

Bezoekers van de EuroBlech kunnen dit jaar het complete spectrum van intelligente oplossingen en innovatieve machines verwachten voor de moderne productie in plaatbewerking. Die worden gepresenteerd in de vorm van talrijke live demonstraties op de stands van de beurs. Op dit moment speelt de digitale transformatie een grote rol in de industrie, wat een verhoogde efficiëntie en dus een hoger niveau van automatisering en voorspellend onderhoud mogelijk maakt. Deze ontwikkelingen worden weerspiegeld in het motto: “Stap in de digitale realiteit”. Omdat Industry 4.0 en de bijbehorende Smart Factory belangrijke thema’s zijn geworden in de plaatbewerking is de beurs erg interessant voor kleine en middelgrote bedrijven die van plan zijn om in de nabije toekomst in deze technologieën te investeren.

 

Volledige waardeketen

“De digitale transformatie is momenteel een belangrijk onderwerp in de industrie. Dit vereist een nauwe samenwerking langs de volledige waardeketen, van productiecontrole tot onderhoud”, zegt Evelyn Warwick, Exhibition Director van EuroBlech, namens de organisator Mack Brooks Exhibitions. “De grootste uitdaging voor bedrijven in de plaatbewerkingsindustrie is om een ​​intelligente productieomgeving te creëren die gebaseerd is op de veilige uitwisseling van gegevens en het netwerk van machines en processen. EuroBlech 2018 biedt haar bezoekers de mogelijkheid om oplossingen voor deze uitdagingen te vinden en contact te leggen met zakelijke partners om hen te helpen bij de integratie van deze processen, machines en systemen in hun productie”, vervolgt Evelyn Warwick.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden