2 mei 2017 - 2 min leestijd

Europees distributiecentrum voor Everising zaagmachines ondergebracht bij Hoffmann-Metalcare

Hoffmann-Metalcare in Zwijndrecht wordt het Europese distributiecentrum voor Everising zaagmachines. In aanwezigheid van de directies van beide bedrijven werd het nieuwe centrum op 1 november jl. officieel in gebruik genomen. Het bedrijf uit Zwijndrecht gaat daarmee een sleutelrol vervullen bij de verdere Europese uitbouw van de Taiwanese zaagmachinefabrikant.

 

In de nieuwe opzet krijgt Hoffmann-Metalcare een belangrijke transit-functie naar alle Europese agenten van Everising zaagmachines. Alle standaardmachines met standaard-accessoires zullen in Zwijndrecht op voorraad worden gehouden en vanuit Zwijndrecht over Europa worden gedistribueerd. Met deze stap worden levertijden zeer sterk verkort en wordt de dienstverlening naar klanten op een nog hoger niveau gebracht. Alleen de specials zullen nog steeds door Everising in Taiwan worden geproduceerd.

 

Slagvaardigheid

De rol van Europees distributiecentrum is het resultaat van een jarenlange constructieve samenwerking met Everising. Ruim 25 jaar geleden importeerde wat nu Hoffmann-Metalcare is de eerste hoogwaardige Everising zaagmachines in Europa. De datum van 1 november markeert nu een volgende stap in de verdere uitbouw van Everising op de Europese markt.

Bij de keuze voor Hoffmann-Metalcare als Europees distributiecentrum speelden naast de jarenlange samenwerking meer facetten een rol. Ook de uitstekende ligging ten opzichte van andere Europese landen, de ruime service- en magazijnvoorzieningen in Zwijndrecht en de slagvaardigheid van Hoffmann-Metalcare, waren voor Everising belangrijke beweegredenen om het Europese distributiecentrum daar onder te brengen.

Everising is gespecialiseerd in de productie van middelgrote en grote zaagmachines. Het bedrijf investeert veel in onderzoek en ontwikkeling en beschikt over twee productielocaties in Taichung (Taiwan) en Kunshan (China). Jaarlijks worden ruim 2.000 units geproduceerd. Naast verkoopkantoren in Taiwan en China heeft het bedrijf wereldwijd meer dan 40 verkoopagenten.

 

 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden