2 mei 2017 - 1 min leestijd

Event ‘Gaan met die Spaan’ op 29 november bij Style CNC Machines

Op dinsdag 29 november aanstaande wordt bij Style CNC Machines in Bunschoten wederom het event ‘Gaan met die Spaan’ gehouden. Voor iedereen in de verspanende industrie is deze themamiddag een must, want hoofdthema is het leren om op de beste en meest effectieve manier te verspanen. Het evenement wordt georganiseerd door Style CNC Machines, Hoffmann Group en Cad2M.

 

Tijdens het event Gaan met die Spaan op dinsdag 29 november leren de bezoekers efficiënter te verspanen door deze keten op een goede manier vorm te geven. Ook brengt deze themadag de belangstellenden van een CAD-tekening via SolidCAM, naar een STYLE MC1000 bewerkingscentrum, welke een product verspaant met GARANT gereedschappen. Er kan worden gekozen uit een ruim twee uur durende middag- of avondsessie. Voor beide sessies is er gelegenheid voor een lekkere hap en drankje en na afloop is er de mogelijkheid voor een borrel. Het wordt een ideale gelegenheid om kennis te verrijken en bij te praten met vakgenoten over de meest effectieve manier van metaalbewerking.

 

Wie nieuwsgierig is hoe deze combinatie op de beste en meest effectieve manier laat verspanen kan zich voor de middag- of avondsessie inschrijven op www.gaanmetdiespaan.nl

 

.

 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden