4 juni 2019 - 1 min leestijd

Fanuc organiseert ‘Milling Made Easy’ event

Op 19 en 20 juni organiseert Fanuc Benelux samen met zijn dealers Tecmo Machinery en Humacs Krabbendam alsook met gereedschapsleverancier Sandvik Coromant het event “Milling Made Easy”.

In deze constant veranderende productiewereld is het cruciaal om voorop te blijven lopen. Sandvik Coromat en Fanuc delen die passie en daarom hebben ze de handen in elkaar geslagen en dit gezamenlijk event opgezet. De focus van het event ligt hem vooral op de live demo’s afgewisseld met korte, gerichte presentaties die de bezoekers de opportuniteiten tonen en hen inzichten zullen verschaffen in bewerkingsstrategieën en waarbij ook diverse interessante productfeatures getoond zullen worden die aansluiten op de ambities van de bezoeker.

Paul Ribus, Managing Director Fanuc Benelux, “Dit gezamenlijke event staat volledig in het teken van hoe klanten op de meest efficiënte manier het beste freesresultaat halen. We verwelkomen ze graag in onze demo ruimte in Mechelen die voor dit event volledig uitgerust zal zijn met enkele van onze Robodrill machines.”

Meer informatie en inschrijven.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden