10 augustus 2017 - 1 min leestijd

FPT-VIMAG geeft gratis EMO-tickets weg

Van 18 t/m 23 september wordt in Hannover (D) de EMO gehouden. Deze belangrijke internationale vakbeurs presenteert alle aspecten van de productietechniek. FPT-VIMAG geeft nu gratis kaarten weg voor de beurs die een metaalbewerker eigenlijk niet onopgemerkt voorbij mag laten gaan.

De exposanten van EMO Hannover 2017 tonen het volledige spectrum van de modernste metaalbewerkingstechniek. Met de klemtoon op verspanende en omvormende werktuigmachines, productiesystemen, precisiegereedschap, geautomatiseerd materiaaltransport, computertechnologie, industriële elektronica en toebehoren presenteert de beurs alle aspecten van de productietechniek. Meer nieuws over de EMO 2017 leest u hier.

 

Gratis toegang

FPT-VIMAG geeft via deze link gratis kaarten weg voor de EMO Hannover 2017. Nadat u zich eenvoudig online heeft geregistreerd, ontvangt u een persoonlijk ticket per email om te printen en bij de ingang als entreekaart te laten zien. Het e-ticket is een dagkaart en tevens geldig als vervoersbewijs in het openbaar vervoer naar en van het beursterrein in Hannover, op de dag dat het e-ticket wordt gebruikt.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden