28 juli 2022 - 1 min leestijd

GF Machining Solutions neemt Italiaans servicebedrijf over

Met de overname van Vam Control S.r.l. heeft GF Machining Solutions naar eigen zeggen een stap vooruit gezet in zijn Strategy 2025-bedrijfsplan. Onderdelen van dit plan zijn het versterken van de capaciteit op het gebied van frezen en automatisering, en een uitbreiding van het service-aanbod in Europa.

GF Machining Solutions levert wereldwijd oplossingen voor de matrijzenindustrie en voor fabrikanten van precisiecomponenten en -gereedschappen. De afgelopen jaren is de klantenservice van het bedrijf gestaag uitgebreid; inmiddels noemt GF dit onderdeel een van de strategische segmenten voor toekomstige groei.
Met de overname van Vam Control kan GF Machining Solutions zijn interne capaciteit aan frees- en field service engineers versterken en de service en het aanbod aan oplossingen voor zijn klanten verbreden. Daarnaast stelt de overname het bedrijf naar eigen zeggen in staat om aanvullende diensten voor de Europese markt te ontwikkelen, zoals machinerevisies en het ombouwen van belangrijke componenten en apparaten.
Het overgenomen Vam Control werd in 1997 opgericht in Onore, bij Bergamo. Het servicebedrijf voor werktuigmachines telt dertig medewerkers en heeft een omzet van vier miljoen euro.

Foto: GF Machining Solutions

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden