23 mei 2024 - 1 min leestijd

Halter CNC houdt workshops in hun Technologiecentrum

Halter CNC Automation organiseert samen met elf partners uit de automatiseringsindustrie een evenement waarbij belangrijke facetten die bijdragen aan de optimalisering rondom het automatiseringsproces, aan de orde komen.

Automatiseren betekent niet alleen een robot voor je CNC-machine zetten, maar ook het proces beheersen en de juiste toebehoren rond je CNC-machine gebruiken. Ervaring leert dat bedrijven die daar goed over nadenken tot wel 60 procent betere resultaten met hun CNC-beladingsrobots behalen. In het Halter Technologiecentrum in Issum (net over de Nederlandse grens in Noordrijn-Westfalen) kunnen deelnemers meer leren over hoe de beste resultaten uit het automatiseringsproces gehaald kunnen worden. Toonaangevend partners uit de industrie zullen hierbij aanwezig zijn en door middel van demonstraties en workshops hun kennis over automatiseringsproces overdragen. Workshops duren ongeveer 25 minuten en bezoekers kunnen bij aankomst aangeven welke workshops ze willen volgen. De onderwerpen die tijdens de workshop worden behandeld zijn op de website van Halter terug te vinden.

De deelnemende partners zijn Fanuc, Siemens, CNC AutoDoor, Mitutoyo, Blaser, LNS, SMW-Autoblok, WTO, Iscar, Dormatec en Fastems.

Deelname is geheel gratis en aanmelden kan via de website van Halter CNC Automation: www.Haltercncautomation.nl

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden