2 mei 2017 - 2 min leestijd

Halter houdt workshops in het nieuwe Halter Technology Center in Issum

In april, mei en juni organiseert Halter CNC Automation workshops over de Halter LoadAssistant®, een beladingssysteem dat eenvoudig te koppelen is aan iedere nieuwe of bestaande CNC machine. De workshops vinden plaats in het nieuwe Halter Technology Center in Issum (net over de grens in Duitsland), in de fabriek van Fastems Systems.

 

In de verspanende sector zijn de marktomstandigheden de afgelopen jaren sterk veranderd. Klanten zijn veeleisender geworden, zo verwachten ze steeds scherpere prijzen. Maar ook worden er steeds hogere eisen gesteld aan een hoge en constante kwaliteit, kleinere seriegroottes en snellere levertijden. Tegelijkertijd hebben we te maken met stijgende loonkosten en een gebrek aan CNC operators.

“De oplossing hiervoor is de Halter LoadAssistant, een beladingssysteem dat eenvoudig te koppelen is aan iedere nieuwe of bestaande CNC machine voor de werkstukbelading van series van 10 tot 1000 stuks”, zegt Wouter van Halteren, directeur Halter CNC Automation. “Met de Halter LoadAssistant is het ons gelukt complexe robottechnologie zeer eenvoudig te maken. Het is dan ook perfect geschikt voor bedrijven waar korte omsteltijden een must is. Om de Halter LoadAssistant te leren kennen organiseert Halter in april, mei en juni workshops.”

 

Professioneel

Na het volgen van een workshop weet men hoe de machine werkt en wat de Halter LoadAssistant kan. Ook is de robot in te stellen en weet de bezoeker waar en hoe de Halter LoadAssistant binnen uw productie het beste functioneert. Verder wordt er berekent hoe snel de Halter LoadAssistant terugverdiend kan worden. De workshops zijn gratis toegankelijk voor Management, CNC operators en iedereen die professioneel in de verspanende sector werkt en alle ins en outs van de Halter LoadAssistant wilt weten.

 

Deelnemers kunnen kiezen uit 20 – 21 april, 18 – 19 mei of 22 – 23 juni. Een workshop wordt aangepast aan de individuele wensen en kan in één dag worden gevolgd. Om op te geven, bel met onze adviseur in Nederland, Frans Fontein, tel 06-31 76 37 54 of meld u aan via dit formulier.

 

 

 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden