16 januari 2024 - 2 min leestijd

Halter officieel Partner van Titans of CNC

Halter CNC Automation uit Hoevelaken, leverancier van beladingsrobots voor CNC-machines, heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met de Titans of CNC, gevestigd in de Verenigde Staten. Als gevolg van dit partnerschap zal Halter CNC Robotics USA de Titans ondersteunen bij het geven van gratis opleiding aan de industrie. De Halter beladingsrobots worden geproduceerd door Halter CNC Automation GmbH in Duitsland.

Halter heeft inmiddels drie van zijn beladingsrobots geïnstalleerd in het ultramoderne technologiecentrum van de Titans of CNC in Texas. Het sociale mediaplatform van de Titans zal alle aspecten van de automatisering van CNC-machines door Halter belichten. Guido Leeflang, CEO van Halter Group: “In het afgelopen decennium hebben onze CNC-beladingsrobots bewezen dat we bedrijven in Europa en Noord-Amerika kunnen helpen hun efficiëntie te verhogen. Door de samenwerking met Titans kan Halter zijn beladingsrobots introduceren bij een groter publiek en bedrijven informeren over slimme oplossingen om de productie te verhogen. Dankzij de robots van Halter kan de eindgebruiker zich richten op kwaliteit en procesverbetering. Onze robots voeren het overbodige, repetitieve werk uit van grote tot kleine seriegroottes!”

Samenwerking

Rick Hoffman, CEO van Halter CNC Robotics USA, legt uit: “We zijn erg enthousiast over deze samenwerking. Titan Gilroy en zijn team hebben een echte passie voor de industrie en wij delen die passie. Halter is al acht jaar succesvol actief in Noord-Amerika en ondersteunt bedrijven dagelijks met praktische automatiseringsmogelijkheden. Ik groeide op in de verspanende industrie en startte een bedrijf, EIMCo in Farley, Iowa, dat ik meer dan 30 jaar dagelijks leidde. Eind 2014 installeerden we onze eerste Halter beladingsrobot en EIMCo heeft nu 9 Halter-systemen in gebruik voor het beladen van allerlei CNC-machines. Het resultaat: hoge productiviteit en zeer tevreden medewerkers. Door onze samenwerking met Titans willen we deze ervaring op een enthousiaste manier overbrengen op eigenaren, managers en verspaners binnen de metaalverwerkende industrie.”

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden