23 augustus 2017 - 1 min leestijd

Halter op EMO met twee automatiseringsoplossingen

Halter CNC Automation is dit jaar voor de eerste keer met een eigen stand aanwezig op de EMO in Hannover. Halter zal tijdens de beurs twee automatiseringsoplossingen presenteren, namelijk de LoadAssistant Universal en de S-230.

De Universal is het model wat door Halter werd geïntroduceerd in 2014 en is het meest verkochte model omdat het voor zowel draai- als freesbanken geschikt is. De S-230 is voorzien van een stapelsysteem, met als voordeel de hoge capaciteit voor stapelbare draaiwerkstukken. Beide systemen zijn voorzien van de vernieuwde Halter SmartControl, die het mogelijk maakt om, slim en flexibel, extra functionaliteiten toe te voegen.

 

Internationaal karakter

Hoewel Halter nog maar enkele jaren actief is wordt er inmiddels zaken gedaan in meer dan vijftien landen. Het Amersfoortse bedrijf heeft tevens een vestiging in de Verenigde Staten, een Technology Center in Duitsland en recentelijk is Halter UK van start gegaan vanuit Coventry in Engeland. Vanwege het sterk internationale karakter van de EMO is de aanwezigheid van Halter daarom een logische stap.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden