24 mei 2017 - 2 min leestijd

Halter op Quo Vadis Automation event van Fastems

Fastems Systems organiseert op 20 en 21 juni het Quo Vadis Automation event. Verspanende bedrijven krijgen tijdens het event een compleet beeld van de beschikbare mogelijkheden rondom productieautomatisering. Partnerbedrijven demonstreren de nieuwste en meest intelligente automatiseringsoplossingen. Er is een prominente plek voor de Halter LoadAssistant van Halter CNC Automation.

Naast de presentatie van een scala aan intelligente automatiseringsoplossingen is er een forum van experts uit de industrie. Bezoekende bedrijven krijgen op die manier een goed beeld van de mogelijkheden en de toekomstige rol van productieautomatisering in de industrie. Het event vindt plaats in Issum, net over de grens in Duitsland. Belangstellenden kunnen zich gratis aanmelden voor een van de twee dagen.

Partners
Fastems organiseert dit event samen met een aantal gerenommeerde bedrijven, zoals Fanuc, ABB en Halter CNC Automation. De relatie tussen Halter en Fastems ontstond door de rol die Fastems heeft bij de software-ontwikkeling en de assemblage van de diverse robotvarianten van Halter CNC Automation.

SmartControl
De gloednieuwe en toonaangevende Halter SmartControl, krijgt op Quo Vadis Automation veel aandacht. Door extra mogelijkheden, zoals ontbramen, meten en pallet afstapelen is deze variant nu een flexibel standaardsysteem. Halter demonstreert naast de SmartControl ook nieuwe varianten van de LoadAssistant.

Voor meer informatie en gratis aanmelding voor het Quo Vadis Automation event, ga naar: www.haltercncautomation.nl/fastems-event/.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden