29 november 2023 - 1 min leestijd

Hans Besseling volgt Hermen Bos op als nieuwe directeur van WBM

Deze week is Hans Besseling gestart als nieuwe directeur van WBM. Hij volgt daarmee Hermen Bos op, die ruim 8,5 jaar het bedrijf heeft geleid. In die 8,5 jaar heeft WBM onder leiding van Hermen een stabiele groei doorgemaakt met een sterke verbeteringsslag op diverse vlakken. 

In dezelfde periode heeft het bedrijf ook roerige tijden gekend. Zo loodste Hermen WBM door de onvoorspelbare coronaperiode heen en vormden de hoge staalprijzen daarna een grote uitdaging voor de onderneming. Nu WBM in iets rustiger vaarwater lijkt te komen, is voor Hermen de tijd aangebroken om nieuwe uitdagingen aan te gaan. “WBM is een prachtig bedrijf met een mooie toekomst en Hans is de juiste persoon om hier de invulling aan te geven!”

Besseling is geen onbekende in de staalwereld. Hij is 20 jaar directeur geweest bij Kersten Group BV, een bedrijf in gebogen onderdelen en constructies in staal en aluminium. Hij is van oorsprong werktuigbouwkundige maar is snel overgestapt naar het commerciële gebied. “Ik vind het een eer om in Hermens voetsporen te mogen treden. Een hele mooie nieuwe uitdaging en ik verheug me erop om samen met die betrokken vakmensen van WBM mee te bouwen aan de verdere groei van dit prachtige maakbedrijf.”

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden