11 februari 2019 - 2 min leestijd

Hatek wordt EWM Premium Partner in Nederland

Hatek Lastechniek heeft als enige en eerste vertegenwoordiger van de lasfabrikant EWM de status van ‘Gouden’ EWM Premium Partner verworven. Zowel de vestiging in Zuid-Holland als de vestiging in Noord-Holland hebben deze hoogste status verkregen.

EWM is het Duitse A-merk voor lasapparatuur met een uitgebreid programma aan lasmachines en accessoires. Het merk wil zich onderscheiden door hoogstaande kwaliteit en hoge mate van innovativiteit. Als onderdeel van deze kwaliteit stelt EWM hoge eisen aan haar dealernetwerk en beoordeelt haar vertegenwoordigers jaarlijks op kennis en kunde. Zo werd ook de kwaliteit van Hatek door het merk onder de loep genomen.

 

Hoogste EWM status van Nederland

Eind januari 2018 is bekend geworden dat Hatek als enige én eerste in Nederland de status van Premium Partner heeft verkregen. Slechts één andere EWM vertegenwoordiger buiten Duitsland heeft deze status dit jaar weten te behouden. Om EWM Premium Partner te worden moet een vertegenwoordiger voldoen aan strenge eisen. Met deze onderscheiding bewijst Hatek dat haar vestigingen een  uitgebreid assortiment ‘state-of-the-art’ lasmachines en accessoires hebben met altijd een actuele en hoge voorraad, expert-niveau consultancy bieden in combinatie met gedetailleerde demonstraties, gekwalificeerd en opgeleid personeel hebben, specifiek voor EWM lasapparatuur en Allesomvattende dienstverlening bieden van hoogstaand niveau. Van advisering en verkoop tot service en onderhoud.

 

Motivatie tot nog verdere verbetering

Hatek is trots op deze prestatie en zegt dat de verkregen status een extra motivatie is tot het nog verder verbeteren van kwaliteit en service. “Wij hebben ons als doel gesteld om de beste totaalleverancier te worden in Nederland op las- en snijgebied. Naast de levering van hoogstaande kwaliteit, specialistische lasproducten en technische gassen, breiden wij onze dienstverlening steeds verder uit. Van lasopleidingen en -consultancy tot de inrichting van mechanisatieprojecten. Het verkrijgen van een stukje erkenning en bevestiging is uiteraard fijn. We zijn trots op het hele team dat wij dit voor elkaar hebben gekregen”, aldus Peter van Etten, bedrijfsleider bij Hatek.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden