28 september 2018 - 1 min leestijd

Hembrug Machine Tools organiseert open dag in Haarlem

Op vrijdag 19 oktober organiseert Hembrug Machine Tools in samenwerking met het Mikrocentrum een open dag in haar ontwikkelings- en assemblagecentrum in Haarlem. Deze dag geeft een kijk in de keuken van Hembrug en laat zien hoe de nauwkeurige draaimachines worden ontwikkeld en gebouwd.

Tijdens de open dag worden diverse demonstraties en presentaties gegeven op het gebied van ultra precies bewerken. Op bijvoorbeeld het gebied van harddraaien en diamantdraaien worden verschillende demonstraties gegeven. Daarnaast presenteert Hembrug de nieuwe, volledig oliegelagerde MikroTurnGrind 1000. Deze precisie-machine kan harddraaien én fijnslijpen.

 

Presentaties

Tijdens de open dag worden er diverse presentaties gegeven op het gebied van (hard)draaien en de ontwikkelingen binnen dit vakgebied: 

  • Hembrug Machine Tools: hoe ultra precies (hard)draaien cyclustijden verkort en processtappen vermindert. De ontwikkelingen binnen dit vakgebied.
  • Precision Technologies GoldAU: gecombineerde bewerkingstechnologieën, zoals harddraaien+superfinishen, voor de producten van morgen.
  • Sumitomo Electric GmbH: het belang van de gereedschapskeuze bij veeleisende en micrometer-nauwkeurige (hard)draaibewerkingen.

Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden of via geluk@hembrug.com.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden