5 maart 2020 - 1 min leestijd

Hermle presenteert nieuwe automatisering tijdens Open Huis

UPDATE: Hermle heeft het open huis in verband met het Coronavirus geannuleerd. 

In het voorjaar organiseert machinefabriek Hermle wederom het traditionele Open Huis in het Duitse Gosheim. Dit jaar staat het complete assortiment van de Performance Line-serie en de High Performance Line-serie in het technologie- en trainingscentrum onder spaan. Daarnaast stelt Hermle een automatiseringsprimeur voor aan het publiek. Deze nieuwe oplossing is ontwikkeld voor de automatisering van grote, zware werkstukken.

De nieuwe HS flex heavy automatiseringsoplossing die Hermle tijdens het open huis presenteert is gebaseerd op het beproefde HS flex-systeem. Met een transportgewicht van maar liefst 1.200 kg komt Hermle met een systeem op de markt die het toelaat om ook grote werkstukken te handelen. Tijdens het open huis worden alle automatiseringsoplossingen live gepresenteerd.

 

Actuele thema’s en meer

Ook actuele trendthema’s zoals Smart Factory, Industry 4.0, UMATI en digitalisering lopen in combinatie met de Hermle digitale modules, zoals de intuïtieve ‘Navigator’ bediening of het configureerbare startscherm, als een rode draad door de tentoonstelling. Tegelijkertijd biedt het open huis met ongeveer 50 bekende exposanten op het gebied van gereedschapstechnologie, CAD/CAM, meettechnologie en besturingstechniek een meerwaarde voor bezoekers.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden