7 augustus 2023 - 3 min leestijd

Hoffmann Group catalogus 2023/2024 nu beschikbaar

De catalogus 2023/2024 van Hoffmann Group, die elke 2 jaar in een gedrukte versie verschijnt, is weer beschikbaar. De nieuwste uitgave van het vierdelige naslagwerk voor de industrie presenteert meer dan 120.000 artikelen op het gebied van kwaliteitsgereedschap, bedrijfsinrichting, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en werkplaatsbenodigdheden. 

De catalogus bevat opnieuw vele nieuwe producten, waaronder het Garant GreenPlus assortiment dat duurzaamheid en efficiëntie op unieke wijze combineert. Nieuwe merken zoals Metabo en Renishaw brengen winst op het gebied van professioneel elektrisch gereedschap en oplossingen voor de geautomatiseerde bewaking van processen van CNC-bewerkingsmachines. 
Daarnaast zal Hoffmann Group vanaf 1 oktober 2023 het gehele assortiment gereedschappen van ISCAR in heel Europa aanbieden en leveren vanuit haar centrale magazijn LogisticCity in Neurenberg.


eShop

De catalogus is beschikbaar in 18 talen en is geldig vanaf 1 augustus 2023. Vanaf die datum zijn alle artikelen ook verkrijgbaar via de Hoffmann Group eShop: www.hoffmann-group.com. Metabo is in de nieuwe catalogus vertegenwoordigd met 78 professionele elektrische gereedschappen, accupacks en oplaadaccessoires. De focus ligt hierbij duidelijk op metaalbewerking en het 18V accusysteem. Dit laatste is als basis van het Cordless Alliance System (CAS) compatibel met veel accu’s van andere fabrikanten. Als je in de catalogus niet kunt vinden wat u zoekt, kunt u het volledige assortiment Metabo elektrisch gereedschap inclusief accessoires bestellen via de eShop.

Met Renishaw, specialist in industriële meettechnologie, biedt Hoffmann Group de mogelijkheid om CNC-bewerkingsmachines te upgraden met werkstuk- en gereedschapscontrole, productmeting en continu procesmanagement. Hoffmann Group is daarmee het eerste aanspreekpunt voor kleine en middelgrote bedrijven die hun productie willen automatiseren en optimaliseren tegen beheersbare kosten. Het assortiment wordt gecompleteerd door krachtige gereedschappen voor snijden met hoge prestaties, zoals de nieuwe Garant Master Tap Alu en de hydraulische klauwplaat Garant Master Chuck, geschikt voor extreem zware toepassingen en zelfs zeer dynamische freeswerkzaamheden.

Garant

Garant GreenPlus biedt ook meer duurzaamheid in gebruik. Nieuwe producten zijn onder andere een slijpolie en een serie ultrasone reinigingsmiddelen waarvoor geen gevaren-labels nodig zijn, plus montagehandschoenen en snijbestendige handschoenen van gerecycled nylon garen, geleverd in plasticvrije verpakkingen. De Garant GreenPlus reiniger is nu ook verkrijgbaar in vaten van 200 liter. Een ander hoogtepunt in de nieuwe catalogus is werkkleding in stijlvol en functioneel design van het merk Garant. Met de lijnen “Service” en “Industrie” in de kleuren blauw en grijs wordt de Garant collectie gecompleteerd.

De categorieën ‘Hand- en meetgereedschap’ en ‘Bedrijfsinrichting’ bevatten ook nieuwe producten: de digitale Garant hoogtemeter HG1 met touch display biedt de beste evaluatiemogelijkheden, inclusief het genereren van PDF-rapporten; de digitale Garant externe micrometer HCT en de Garant ruwheidsmeter ST2 verzenden de meetgegevens draadloos naar de mobiele app HCT. De catalogus bevat ook aantrekkelijke systeemupgrades voor nog meer gemak en orde in de werkplaats en productie. 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden