7 augustus 2017 - 3 min leestijd

Hoffmann Group ontvangt Bosch Global Supplier Award

De Hoffmann Group is door Robert Bosch onderscheiden met de Bosch Global Supplier Award. Met deze prijs eert Bosch om de twee jaar geselecteerde leveranciers voor hun prestaties. De Hoffmann Group ontvangt de prijs in de categorie ‘Indirecte inkoop’. In totaal heeft Bosch 44 leveranciers uit elf landen met een prijs bekroond.

De technologie- en dienstverleningsonderneming eert daarmee al voor de vijftiende keer bovengemiddelde prestaties bij de productie en levering van producten of diensten – in het bijzonder op het gebied van kwaliteit, kosten, innovaties en logistiek. Bosch kende de felbegeerde onderscheidingen toe aan ongeveer 100 vertegenwoordigers uit de toeleveringsindustrie. Het motto van de prijstoekenning was dit jaar ‘Partners in Succes’. Dr. Robert Blackburn, voorzitter van de Raad van Bestuur en CEO van de Hoffmann SE, legt uit: “Alles wat wij doen is erop gericht dat onze klanten de beste resultaten behalen. Dat zit in het DNA van Hoffmann. De Bosch Global Supplier Award is een indrukwekkende bevestiging van onze basiswaarden. We zijn erg blij met deze bijzondere onderscheiding.”

“Onze jarenlange, wereldwijde samenwerking met Bosch wordt gekenmerkt door vertrouwen“, aldus Martin Reichenecker, lid van de directie van de Hoffmann SE en verantwoordelijk voor verkoop en marketing. “Van het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten tot aan de kwaliteit van onze adviseurs. We zijn inderdaad bijzonder blij met de award en zien het meteen als een verplichting om ook in de toekomst aan deze waardering te blijven voldoen.”

 

Partnerschappen steeds belangrijker

Dr. Volkmar Denner, voorzitter van de Bosch-directie zegt: „In de wereld van netwerken worden partnerschappen steeds belangrijker. Hiërarchische waardeketens worden waarde-netwerken. Met onze open platformtechnologieën kunnen we de kansen van de digitalisering in onze partnernetwerken optimaal benutten, bijvoorbeeld voor de gegevensuitwisseling bij Industrie 4.0 en het Production Performance Management Protocol.“ Al in 2015 won de Hoffmann Group als enige leverancier op het gebied van gereedschap de Global Supplier Award. De Hoffmann Group en Robert Bosch onderhouden een langdurige samenwerking waarbij de Hoffmann Group inmiddels al meerdere keren de Preferred Supplier Award in ontvangst mocht nemen.

 

Partners

De toeleveranciers zijn voor Bosch al lang geen onderdelenleveranciers meer. Ze zijn tegelijkertijd ontwikkelings- en innovatiepartners, die wezenlijk bijdragen aan de concurrentiepositie van Bosch. Actueel bedraagt het inkoop- en logistiekvolume van de Bosch-Group rond 60 procent van de totale omzet. Er worden vooral elektronische en mechanische componenten ingekocht. Tot het inkoopspectrum behoren bovendien ook handelswaren, software, services, kapitaalgoederen en apparatuur.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden