6 augustus 2018 - 1 min leestijd

IMTS 2018 toont productiegroei met slimme, verbonden bewerkingscentra

Bezoekers van het Metal Cutting Pavilion op IMTS 2018 in Chicago kunnen de productiviteitsgroei ervaren die mogelijk is dankzij slimme, verbonden bewerkingscentra.

“De onderwerpen van gesprek bij IMTS zijn veranderd van spilsnelheden en versnellingen naar het leveren van relevante informatie, zodat toeleveranciers en fabrikanten hun productiemiddelen beter kunnen beheren”, zegt Marlow Knabach, Executive VP, National Engineering, DMG MORI USA. “Om het gesprek te starten, zullen exposanten in het Metal Cutting Pavilion op IMTS slimme machines demonstreren met de mogelijkheid om kritieke elementen te bewaken, zoals spillagertemperatuur, spiltrillingen, balschroeftemperatuur, koelvloeistofniveau en gereedschapsslijtage om mogelijke bronnen van stilstand te identificeren voordat ze voorkomen.”

“Bedrijven die lean willen produceren hebben slimmere benaderingen nodig en door contact te maken met exposanten in het Metal Cutting Pavilion op IMTS  kunnen ze nieuwe strategieën ontwikkelen voor efficiëntere onderdelenproductie”, zegt Peter R. Eelman, Vice President – Exhibitions & Business Development bij AMT – The Association For Manufacturing Technology, dat IMTS in eigendom heeft en produceert. Naast connectiviteit zal de samenwerking tussen CNC- en automatiseringsaanbieders, procesintegratie en multitasking machines, software en gebruiksvriendelijke CNC-besturingen tot de technologische hoogtepunten van de Metal Cutting Pavilion-exposanten behoren.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden