18 oktober 2018 - 1 min leestijd

Kemet Europe breidt fors uit

Kemet Europe te Bergen op Zoom, specialist in precisie oppervlaktebewerkingen, breidt uit met 850 vierkante meter. Het totale bedrijfsoppervlak van Kemet wordt daarmee 1.406 vierkante meter.

De forse uitbreiding is nodig, omdat Kemet in de afgelopen jaren behoorlijk is gegroeid. Vooral de huidige magazijnruimte en werkplekken van de technici worden erg krap. Met de ruimte die beschikbaar komt, wil Kemet ook haar demonstratie- en testruimten verder uitbreiden. Zo kan zij haar  klanten nog beter van dienst zijn. Begin oktober is Kemet gestart met het boren van de funderingspalen. De werkzaamheden van het totale project duren tot circa eind februari/begin maart 2019.

 

Kemet Europe

Als importeur en vertegenwoordiger van A-merken zoals Kemet, NSK, Diprofil, Gesswein, FinnSonic, Lapmaster, Macolaepp is Kemet Europe al meer dan 50 jaar een vooraanstaande en vertrouwde partij voor precisie oppervlaktebewerkingen. Hiermee neemt zij een toonaangevende positie in als het gaat om technisch polijsten, ultrasoon reinigen, vlak leppen en micro-smeren. In veel verschillende industrieën zoals matrijzenmakerijen, automotive, elektronica, petrochemie, algemene mechanica enzovoorts vindt Kemet haar klanten, van éénpersoonsbedrijven tot grote multinationals.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden