18 juni 2019 - 2 min leestijd

KMWE breidt activiteiten uit met overname ATM

KMWE Group heeft 100% van de aandelen van Birdie Beheer (ATM) overgenomen waar de bedrijven ATM Oirschot en ATM Mould Cleaning deel van uitmaken. Beide partijen hebben op vrijdag 14 juni overeenstemming bereikt.  

ATM was na de verhuizing en de flinke groei van de afgelopen periode op zoek naar een partij, die de verdere toekomstige ontwikkeling meer vorm kan geven. De overname past uitstekend in de strategie van KMWE om verder te groeien en diverse expertises in huis te halen. KMWE neemt alle activiteiten en medewerkers van ATM over. ATM zal als zelfstandige activiteit onder haar eigen naam blijven opereren.

KMWE biedt totaaloplossingen in de engineering en assemblage van hoogwaardige modules en machinesystemen en de productie van complexe componenten. Met de overname van ATM breidt KMWE haar activiteiten verder uit in Nederland. ATM is gespecialiseerd in oppervlaktebehandelingen en het reinigen van onderdelen en het cleanroom verpakken daarvan. Beide ondernemingen zijn complementair en versterken hiermee hun positie in de markt.

 

Groeikansen

“De overname van ATM past volledig bij onze groeiambities en verstevigt onze basis door de verbreding van onze kennis en expertise. Wij hebben een sterk gerichte strategie op innovatie en techniek. Door het uitbreiden van onze diensten kunnen we onze klanten nog beter bedienen”, aldus Edward Voncken, CEO KMWE. “Wij zien de toekomst en de continuering van onze samenwerking met de nieuwe collega’s van ATM en hun klanten met vertrouwen tegemoet.”

“In 2016 is ATM verhuisd naar een nieuw pand, waarbij we al onze productieprocessen volgens de meest moderne technieken hebben kunnen inrichten”, zo vertelt Peter Vogels, directeur/eigenaar van ATM. “Mede daardoor hebben we een forse groei kunnen realiseren. Om dat traject succesvol voort te kunnen zetten is het noodzakelijk aan te sluiten bij een grotere partij. Met KMWE hebben we een partner die goed aansluit bij onze bedrijfscultuur, waardoor op veel vlakken synergie bereikt kan worden. Tegelijkertijd kunnen we als ATM onze zelfstandigheid behouden zodat onze klanten en onze medewerkers enkel positieve gevolgen zullen ervaren van deze overname.”

 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden