16 oktober 2018 - 1 min leestijd

KOIKE met lasmechanisatie oplossingen op Metavak

KOIKE, fabrikant van CNC-snijmachines en portable snij- en lasapparatuur, presenteert op de Metavak naast een verplaatsbare, economische en veelzijdige CNC-snijmachine, tevens een mobiele lastractor voor het gemechaniseerd lassen van langsnaden.

In antwoord op vragen uit de markt heeft KOIKE een betaalbare machine ontwikkeld die verplaatsbaar is, CNC-gestuurd en geschikt is voor zowel plasma- als autogeen snijden. De plasmasnij-unit PNC-12 Pipe wordt geleverd met de toortshoogteregeling en booghoogte-instelling. De machine wordt standaard geleverd met KOIKE CAD/CAM nesting-software. Naast het snijden van plaatmateriaal is deze plasmasnij-unit ook geschikt voor het snijden van buismateriaal tot een diameter van 380 mm.

 

Lastractor

Specifiek voor het gemechaniseerd lassen van langsnaden toont KOIKE op de Metavak de lastractor Wel-Handy Multi II. Voorzien van vier aangedreven wielen verplaatst de lastractor zich nauwkeurig in alle posities. Dankzij de magnetische trekkracht (35 kg) en een laag zwaartepunt is de lastractor stabiel en tevens geschikt voor staande lasnaden. De Wel-Handy Multi II is leverbaar in een uitvoering voor hechtlassen en één voor hechtlassen met pendelunit.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden