9 november 2017 - 2 min leestijd

Leering Hengelo lanceert online lintzagen-shop

Leering Hengelo heeft een webshop geopend voor lintzagen. Naast het aanvragen van maatwerk lintzagen is het ook mogelijk om advies in te winnen of offertes op te vragen voor de Karmetal en Amada lintzaagmachines.

André Gaalman, directeur van Leering Hengelo: “Het was tijd om de volgende stap te zetten in onze online benadering voor metaal-professionals. Wij zagen de online vraag toenemen, niet alleen naar de producten an sich maar ook naar maatwerk en inhoudelijke expertise voor specifieke situaties. Met Amada en Karmetal hebben wij hoge kwaliteit merken in huis die wij tegen een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding kunnen aanbieden.” Leering heeft vooral veel aandacht besteed aan de eenvoud van de webshop. Het bestelproces is zo simpel mogelijk gemaakt. Binnen een paar tellen is de juiste hoogte en dikte, tandverhouding en het aantal tanden geselecteerd. In combinatie met de juiste lengtematen leidt dit direct tot de juiste lintzaag.

 

Kennis digitaliseren

Naast het rijke productaanbod van zagen en machines is de kennis een belangrijke succescomponent. “We investeren actief in het omzetten van onze jarenlange kennis in digitale artikelen. Zo delen we deze kennis met de vakman binnen de metaalbranche. De meeste website bezoekers komen dan ook binnen doordat ze op internet op zoek zijn naar inhoudelijke antwoorden op hun vragen. We blijven dan ook ons best doen om onze kennis om te zetten in relevante artikelen, zo willen we voor elk probleem de oplossing bieden.”

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden