15 mei 2018 - 2 min leestijd

Limas voegt Monforts en SHW toe aan leveringsprogramma

Limas levert sinds kort ook CNC machines van Monforts Werkzeugmaschinen en SHW Werkzeugmaschinen. De samenwerking zorgt ervoor dat Limas het assortiment kan uitbreiden.

SHW Werkzeugmaschinen is een speler op het gebied van grote CNC-machines. Momenteel heeft SHW al een aantal machines in Nederland staan. SHW Werkzeugmaschinen zocht, na beëindiging van hun vorige samenwerking, een nieuwe vertegenwoordiger van het merk in Nederland. Daarin zocht SHW een partner die ook service-technisch goede ondersteuning kan bieden aan klanten.

Limas voert al jaren machines van Duitse makelij, waarbij kwaliteit centraal staat. Vanaf april levert Limas in Nederland ook het volledige machineprogramma van SHW Werkzeugmaschinen. “De enorme machines voor de zware verspaning zijn erg precies en een mooie toevoeging aan ons assortiment. Duitse machines van topkwaliteit met de service van Limas”, aldus Hans Blomen van Limas.

 

Monforts Werkzeugmaschinen

Na een aantal jaren in stilte te hebben geopereerd, investeert Monforts Werkzeugmaschinen, weer flink in de toekomst. De service en distributiekanalen werden door Monforts uitgebreid na directiewisseling, waarbij de vertegenwoordiging in Nederland sinds april via Limas loopt. Monforts Werkzeugmaschinen maakt gebruik van hydrostatische geleidingen waardoor stabiliteit, levensduur en levenslange precisie gewaarborgd zijn. Momenteel wordt door Monforts gewerkt aan de ontwikkeling van een draaifreescentrum met een draailengte van 4.000 mm. In Nederland staan nog altijd over de honderd machines van Monforts Werkzeugmaschinen.

“We zijn trots om in Nederland partner te zijn van deze machinemerken. Monforts en SHW vormen een mooie aanvulling op ons machineprogramma dat tot nu toe bestond uit de merken DMT, Spinner en Matec”, geeft Blomen aan.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden