16 maart 2018 - 1 min leestijd

Limis organiseert bijeenkomst over planningssoftware

Limis organiseert in april twee gratis informatiebijeenkomsten over de mogelijkheden van planningssoftware voor productiebedrijven: Limis Planner. De informatiebijeenkomst is interessant voor bedrijven met een complexe productieplanning.

Vaak gehoorde klachten zijn volgens Limis gebrek aan inzicht, grip en een starre planning waarbij achter de feiten wordt aangelopen. Het stroomlijnen van workflows, optimaal gebruikmaken van capaciteiten en de aansturing van de werkvloer is dan ook niet eenvoudig indien rekening moet worden gehouden met mensen, machines, vaardigheden, voorraad, inkoop en uitbesteding. Tijdens de bijeenkomst wordt ingegaan op de mogelijkheden van de planningssoftware. Door gebruik van planningssoftware voor productiebedrijven, gekoppeld aan ERP of standalone, bereikt men een betere leverbetrouwbaarheid, kortere doorlooptijden, tijdsbesparing op plannen en een besparing op onnodige tussenvoorraden en productiekosten waaronder kosten voor overwerk of uitbesteden. Daarnaast is het eenvoudig om in te springen op spoedorders tussendoor en op tijd in te grijpen bij dreigende bottlenecks. Deelnemers krijgen een goed inzicht in de uitgebreide mogelijkheden en look-and-feel van de software en er is tijd voor vragen en sparren met andere productiebedrijven.

De informatiebijeenkomsten worden gehouden op donderdag 5 april en dinsdag 10 april. Aanmelden kan op de website van Limis.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden