15 mei 2019 - 2 min leestijd

LVD erkend als “Belgium’s Best Managed Company 2019”

Voor het tweede jaar op rij is LVD Company,  een producent van plaatbewerkingsmachines, door Deloitte uitgeroepen tot “Best Managed Company”. Dit werd aangekondigd tijdens het Belgium’s Best Managed Companies-symposium en de galaceremonie op 3 mei 2019. “We zijn uiteraard fier op deze erkenning, het toont waar we voor staan en maakt LVD bekend bij een breder publiek,” vertelt Matthew Fowles, Marketing Manager van de LVD Group.

“Ons succes is gestoeld op het continu verbeteren van bestaande én het investeren in nieuwe oplossingen. Dat is onze flexibiliteit en kracht als familiaal gerunde onderneming. Onze langetermijnvisie zorgt voor een stevige en duurzame basis voor verdere groei. De laatste vijf jaar kent LVD een gestage interne groei van minstens 15% per jaar,” beaamt Carl Dewulf, CEO van de LVD Group.

“Voor de ontwikkeling van onze toptechnologie kunnen we rekenen op onze gedreven en getalenteerde medewerkers. De LVD Group telt meer dan 2.000 medewerkers waarvan 450 in België. Daarnaast zijn er partnerships met vooraanstaande leveranciers wereldwijd en met onderzoekscentra zoals de KU Leuven, Howest, enz.” 

Klanten

LVD biedt zijn klanten een gedifferentieerd portfolio van high-, mid- en entry-level plaatbewerkingsmachines en softwareoplossingen afgestemd op de toepassing en het budget van de klant. De machines bewerken metalen platen van 0,5 mm tot 60 mm dikte en met lengtes van een paar cm tot 20 m.

De meer dan 30.000 klanten zijn actief in de meest uiteenlopende sectoren, gaande van luchtvaart en medische apparatuur tot landbouwmachines en infrastructuurwerken. Vandaag is het voor de klanten belangrijk dat LVD niet enkel machines met de nieuwste technologie aanlevert maar ook een goede kennis heeft van de interne productieprocessen en assisteert bij de optimalisatie ervan.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden