2 mei 2017 - 1 min leestijd

LVD opent Experience Center in Gullegem (B)

LVD maakt de opening bekend van haar nieuwe Experience Center (XP Center) in Gullegem (B), waar ook het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd. Deze moderne faciliteit van 2.500 m² zal een stimulans betekenen voor de plaatbewerking door bezoekers in contact te brengen met de technologie, de mogelijkheden en de knowhow in een innovatieve omgeving die aanzet tot leren en samenwerken.

Het XP Center werd volledig gerenoveerd en aanzienlijk uitgebreid. Bezoekers kunnen vragen over hun toepassingen voorleggen aan specialisten en zien wat mogelijk is vandaag en in de toekomst. Ze krijgen de kans om de nieuwste producten uit te testen en om hun relaties met de experts van LVD verder uit te bouwen. De geïntegreerde werking van de nieuwste generatie machines en productieprocessen, automatisering, touchscreentechnologie en software, volgens Industrie 4.0, maken ze live mee en zo verwerven ze inzicht in de voordelen van een verbonden, intelligente fabriek.

“Het XP Center is meer dan een showroom en een opleidingscentrum,” zegt Carl Dewulf, president en managing director van LVD Company. “We hebben een ruimte gecreëerd die bezoekers uitnodigt om de technologie van plaatbewerking en het merk LVD op een andere manier te leren kennen.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden