13 mei 2020 - 2 min leestijd

LVD organiseert Virtual Tech Summit voor plaatbewerkingsbedrijven

LVD introduceert met de Virtual Tech Summit webinars, online seminaries voor plaatbewerkingsbedrijven, technologie specialisten en industriële professionals om te leren over de nieuwste technologieën, ervaringen te delen en trends te bespreken. De eerste Virtual Tech Summit, ‘Geautomatiseerd plooien: Een blik op de uitdagingen van de nieuwe economie’, wordt voor Belgische en Nederlandse bedrijven in het Nederlands georganiseerd op donderdag 4 juni 2020 van 14.00 uur tot 15.00 uur.

In het webinar ‘Geautomatiseerd plooien: Een blik op de uitdagingen van de nieuwe economie’, wordt nagegaan hoe de procesflow kostenefficiënt geoptimaliseerd kan worden aan de hand van automatisering en integratie om zo op korte en lange termijn productie op te bouwen en omzet terug te winnen na COVID-19. Aan het woord komen LVD specialisten Steven Lucas, Press Brake Product Manager, Peter Vandromme, Press Brake Automation Manager en Kurt Debbaut, CADMAN Software Manager.

 

Bax Metaal

Gastspreker is Mathijs Kox, Sales Director van Bax Metaal, een succesvol, snel groeiende Nederlandse onderneming die zowel fabrikant als toeleverancier is. Bax Metaal zal vertellen over hun ervaring met automatisering en hoe hun procesflow de klanten toegevoegde waarde biedt. Stefanie Vandemoortele, LVD Group Marketeer, modereert het webinar.

Registreer hier voor het webinar: ‘Geautomatiseerd plooien: Een blik op de uitdagingen van de nieuwe economie’.

De Virtual Tech Summit webinars zijn gratis en zullen binnenkort ook in andere landen georganiseerd worden.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden