14 oktober 2020 - 1 min leestijd

Magistor breidt organisatie verder uit

Sinds deze week is het team van Magistor, de straal- en verspaningsspecialist uit Rijssen, uitgebreid. Frederik Tattersall is begonnen aan zijn functie van operationeel manager. Zijn werkzaamheden bestaan in eerste instantie uit het professionaliseren van de interne dagelijkse gang van zaken.

Tattersall is 12 oktober begonnen aan de klus. “Een van de krachten en uitgangspunten van Magistor, de straal- en verspaningsspecialist uit Rijssen, is de overtuiging dat vakmanschap en samenwerking leiden tot het ultieme resultaat. Samen creëer je iets waardevols. We zijn er trots op dat we op die manier onze bijdrage kunnen leveren aan het eindproduct van onze klanten. Dit heeft er voor gezorgd dat Magistor in haar bijna 18-jarig bestaan een stevige positie heeft verworven op de markt van straal- en verspaningstechniek in Nederland en België”, meldt het bedrijf. 

Op de website van Magistor (www.magistor.nl) staat naast alle merk-, product- en leveranciersinformatie een actueel overzicht van het Magistor-team (Over Magistor/Onze mensen).

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden