2 november 2020 - 1 min leestijd

Makino kiest voor Laagland

Laagland heeft vanaf vandaag de exclusieve vertegenwoordiging van het gehele machineprogramma van Makino voor de Nederlandse markt. Het high tech programma van Makino omvat onder andere 4-assige en 5-assige horizontale bewerkingscentra, 3-assige en 5-assige verticale bewerkingscentra en een compleet programma EDM zinkvonk-, draadvonk- en vonkboormachines.

Makino, opgericht in 1937, heeft een drietal fabrieken, twee in Japan in Atsugi en Katsuyama en een nieuwe “Smart Factory” in Singapore. In Europa beschikt Makino over een viertal Technology & Service Centers waaronder in Hamburg en Kircheim u.T. bij Stuttgart.

De filosofie van Makino “Precisely!” is exact waar het om draait: hoge nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en maximale performance. De langjarige gespecialiseerde kennis bij Laagland, met o.a. het Werkstukspannen met Roemheld/Hilma/Stark, het Gereedschap Meten en Beheren met Zoller/TMS en het Complex Verspanen met Mapal, kan optimaal ingezet worden bij het optimaliseren van het complete verspaningsproces met de Makino machines

Omdat het bij Makino en Laagland draait om de gebruiker van machines is het cruciaal dat de continuïteit in de productie van groot belang is, zal ook de service en het onderhoud door ons georganiseerd worden. 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden