26 maart 2020 - 1 min leestijd

Materials+Eurofinish+Surface wordt verplaatst naar 2021

De organisatie van Materials+Eurofinish+Surface 2020 heeft, in navolging van de aangescherpte regels rondom het Coronavirus, besloten het event te verplaatsen naar 26 en 27 mei 2021.

“Het welzijn van de bezoekers, de exposanten en alle andere betrokkenen heeft voor ons als organisatie de hoogste prioriteit. Vanaf het begin van de samenwerking, hebben we de intentie en de wens om het vernieuwde en gecombineerde event tot een groot succes te maken. Gezien de huidige ontwikkelingen zal het moeilijk zijn om die doelstelling in juni van dit jaar te realiseren. De verscherpte regels door de overheid in combinatie met diverse geuite zorgen door exposanten gaf ons de doorslag om het event te verplaatsen.” Aldus Timo van Leent (Mikrocentrum), Veerle Fincken (VOM) en Egbert Stremmelaar (Vereniging ION).

 

Concept blijft ongewijzigd

De nieuwe datum van Materials+Eurofinish+Surface is vastgelegd op woensdag 26 en donderdag 27 mei 2021 op dezelfde locatie: NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven. Het concept, de opzet van de beursvloer en de beoogde thema’s in het lezingenprogramma blijven, voor zover mogelijk, gewaarborgd.

Momenteel zoekt de organisatie naar digitale oplossingen om een minimum aan kennisoverdracht te organiseren op 3 en 4 juni 2020.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden