2 mei 2017 - 3 min leestijd

Mazak, Halter en Westbrug Techniek organiseren inloopdagen

Op 15 en 16 maart worden bij Westbrug Techniek in Wijchen Inloopdagen georganiseerd door Westbrug Techniek, Mazak en Halter CNC Automation. Het thema van deze inloopdagen is “Zelf doen of uitbesteden”.

Veel bedrijven staan voor de vraag: moet ik mijn machinepark uitbreiden en zelf meer produceren of kies ik een partner waar ik mijn werk kan uitbesteden. Westbrug Techniek uit Wijchen beschikt over een modern en sterk geautomatiseerd machinepark. Het bedrijf is uiterst efficiënt georganiseerd en vrijwel alle 10 Mazak CNC-machines zijn voorzien van automatisering. Hierdoor is de capaciteit en efficiency per machine zeer hoog en kan Westbrug Techniek concurrerend complete verspaningsoplossingen leveren. Voor bedrijven die willen uitbesteden is een bezoek aan Westbrug Techniek dus zeker de moeite waard.

 

Investeren in machinepark en automatisering

Bedrijven die echter zelf willen investeren in hun machinepark en ook de stap willen maken naar automatisering zijn van harte welkom om met de medewerkers van Mazak, Halter en Westbrug van gedachten te wisselen. Westbrug Techniek heeft naast een grote beladingcel van BMO, 4 Halter LoadAssistants in gebruik. Eigenaar Andrew van der Bruggen gaat graag met collegabedrijven in gesprek die ook overwegen hun machinepark te automatiseren. Van der Bruggen: “Ik ben er altijd een voorstander van om met elkaar ervaringen te delen. Willen ze bij mij uitbesteden dan is dat mogelijk, maar als ze van mij willen horen hoe ik de automatisering van mijn Mazak machinepark heb aangepakt, dan wil ik daar graag over vertellen.”

Wouter van Halteren, directeur van Halter CNC Automation: ”Het is een unieke mogelijkheid voor verspanende bedrijven om te beleven wat automatisering kan betekenen. Maar ook om te overwegen of bepaald verspaningswerk kan worden uitbesteed bij een geautomatiseeerd bedrijf, zoals bijvoorbeeld Westbrug Techniek. Het unieke van de Inloopdagen is dat bezoekers direct met de eigenaar en de mensen uit de praktijk kunnen bespreken of automatiseren lonend is. Of dat ze beter hun werk kunnen uitbesteden bij iemand die volledig geautomatiseerd is. Andrew van der Bruggen is een ondernemer die graag zijn kennis deelt.”

De Inloopdagen zijn laagdrempelig. Iedereen kan op elk gewenst tijdstip binnenkomen op de volgende dagen:
Woensdag 15 maart van 08.00 tot 18.00 uur
Donderdag 16 maart van 08.00 tot 20.00 uur
Medewerkers van zowel Westbrug Techniek als Mazak en Halter CNC Automation zijn aanwezig om toelichting te geven.
Aanmelden kan telefonisch of via e-mail:  f.fontein@haltercnc.com;  sales@mazak.nl en andrew@westbrug.nl

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden